we have check the fuel pump and fuel filter but we do it think our 04 mb 100 van is getting fuel. we have it running a couple of times but always won't restart after turning off no matter how much fuel is in it. does anyone have any ideas or a pic of the fuze box diagram ours doesn't have cover. thanks dave

Comments

Have you read the codes? It may be a bad crankshaft position sensor issue. Typical for the car to not start after it warm up some. Also I would check the fuel pressure. The pump may work intermittently if it is on its way out. Checking the fuel pressure is very easy and takes only a few minutes. As far as the fuses, I don't have a chart for your van. One way to get the fuse chart is to go over to a dealer and have them print it out for you. Hope you have one nearby. Good luck.

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.