Dear Sir I’ve lost power to the ignition E on this truck could you tell me if it’s a fuse which I’ve checked and they all were good or the ignition switch is gone thanks

Comments

It will not be a fuse issue if all are working except one. Because there is no fuse for each ignition coil. Check the connector to the ignition coil. Also inspect the wire that goes to that ignition.

There could be a problem with the wire harness.

The other possiblity is a bad ECU.

Also conisder swaping the coil and see if the problem remains on ignition coil E.

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.