My genesis coupe has no boost it goes from -14 to zero on boost gauge no check engine light but code reader said underboost condition that code is gone replaced boost sensor .still has code POP122 and PO222 . is this my throttle pedal itself or the sensor on the throttle body ? and what else could be causing no boost 

 

 

thanks for the help

bunkerboy

Comments

Hello! 

Both codes (P0122 and P0222) are related to throttle body sensor. First thing, check the sensor connector. Unplug it and plug it back again. It migh be loose or dirty. 

Boki

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.