I've checked the fuses both on right side interior and under hood. Nothing burnt out. Does anyone have any insight into this?? 

Radio appears to be functional when turning on changing stations, insert CD plays, but no sound. I'm baffled

Comments

It most cases that issue is caused by a defective radio. It is a more common problem on cars that have fiber optic cable. In those cars if the fiber optic cable is damaged or one of the components fails, you have no radio. On your car you don't have fiver optic cable. Which means the only thing that you can point your finger too is the radio. Unless all your speakers went dead or your car has an amplifer.

I don't think Mazda 5 came with a factory amp, but you want to make sure because that could be the culprit as well.

Check the fuse panel to see if you have a Amp fuse.

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.