while i drive my car for half an hour ,abs light and traction light is showing in cluster. Then my speedometer and mileage indicators are not working.some times i fell my steering also getting tight.when i stop the car for two hours(engine cools) the light gone again.I change my rear ABS sensor,but the issue not solved,please advice me on this....

Comments

Okay,

 

My initial feeling is that this might be a problem with a bad battery circuit.

Since the sensor is completely fine, there are other issues. Did your car stop suddenly by any chance? e.g. if you were driving and everything just shut down?

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.