This morning when I started my car I got an Auxilary Battery malfunction message on the dash. I drove for about 15 min parked drove again about 20 min then parked and then drove for about 5 min when I noticed a smell and my car heat not blowing (it’s 2 degrees out). Car became almost impossible to steer but engine was still running and I got a huge Red battery error message on the dash I tried shutting the car off and restarting it but same problem persisted. Do I just need to replace my auxilary battery or is there a larger problem? Thanks please help!

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.