Question Details

After replacing my 2014 kia optima battery it feels like it shakes whenever i lower my Windows or lick the doors turn on radio it shakes bad and it feels like its draining power? What can be the problem? I know its the battery prior to battery replaced it never did this. So i finally decided to take the battery for a look and the battery test no good they replaced my battery free of course but its still doing the dame thing help

Profile picture for user abusufyan

abusufyan  3 months ago

well Rubyrobles it may be a miss fire which is causing that problem in your vehicle. It happens mostly when you try to give gas after a dead brake or going uphill or racing someone and you feel hesitation and vibration inside the cabin.  you may or may not have check engine light turn on like you see on dashboard. its still a good idea to check the computer on the vehicle with a diagnostic scanner to see if it shows any stork trouble code which can help diagnose the problem a lot faster. If you do not have diagnostic scanner, then take your vehicle to the nearest shop. They usually do it for free

you are more than welcome to ask any question

Profile picture for user BMWadict

BMWadict  3 months ago

Where are you located? This could also be an alternator issue. Stop by at Advance auto parts or Autozone and they can run an alternator and battery test free of charge. 

Let us know what you find out.

Profile picture for user rubyrobles

rubyrobles  3 months ago

No lights have turned on my dash and car only feels like that when im at park. Otherwise it doesnt do it when im driving? Going to try scanning it see if any codes pop up but no lights have yt to turn on my dash

 

 

Profile picture for user rubyrobles

rubyrobles  3 months ago

No lights have turned on my dash and car only feels like that when im at park. Otherwise it doesnt do it when im driving? Going to try scanning it see if any codes pop up but no lights have yt to turn on my dash

 

 

Profile picture for user MBFanatic

MBFanatic  3 months ago

What RPMs are you getting on idle?

Profile picture for user abusufyan

abusufyan  3 months ago

Rubyrobles are you still having the issue?