My merc 260 E often wont start easily... and then  cuts out .....as sioon as i put in gear !  With air con off.. it is BIT   better.....but still it often stops when i put in gear, EVEN IT HAS BEEN RUNNING BEFORE !

Nb; hav e tried raiising  tickover RPm.... to 1200 or so!!.....but with Air con On......it is worse, REVS DROP... so have been  turing air con OFF.. ....when at low rpm. .....What to do/check ?

  i wa ws told by mechaninic it may be , "computer  problem" becasue engine speed is regulated by , FOR AIR CON on off "??...but so fr have been unABLE TO FIND REPLCEMENT, COMPUTER ANYWHERE ??

THANKS COLIN

Comments

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.