My ESP light came on in my 2011 Mercedes Benz GL450 and my left front tire seems to be slipping when I accelerate.

Comments

You haven't replaced the battery recently have you? 

It also can be a bad wheel speed sensor. Driven through any water recently? 

To be sure use a Level 2 OBD2 scanner to read codes from the ABS module and the Stability Control.

 

I recently replaced the battery thinking that might be the problem but it didn't solve anything.

Try starting the car and turning the steering wheel clock to clock a couple of times. 

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.