• Hi, I have a 2002 W210 E320 wagon.
  • My headlights all work and the bulbs were replaced in both high beam lights.
  • All fuses were checked and found okay. 
  • My problem is the RH high beam light stays on when light switch is turned on, the LH high beam stays off until the lever arm is switched to high beam.
  • There are 2 control modules but I am not sure if this is where the problem is.

Comments

I think this might be a simple problem with the level system.

 

If the fuses are okay, new bulbs etc, this is the only possible outcome.

Can you tell me some more ?

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.