A few months ago my code display began coming on,at start up displaying 750 it has since gotten,to now -5400. Also there is now a hard thumping when accelerating that feels like it's coming from the middle of two car. I can't afford much so I definitely can't afford a mechanic to see me coming whose going to play me off in making unnecessary ways to get more money so can you please help me with my problem? 

 

 

 

 

Thanks,

Plush

Comments

This is interesting.

 

I am not sure what those numbers mean though. Both 750 and -5400 are not fault codes. Maybe this is just a display issue? but more importantly, what are the sounds coming from the 'middle of your car'  

I don't understand, I mean if I make a guess it seems like a problem with the axle but I don't want to scare you. Have you physically checked under the car?

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.