i have 2005 Benz E320 CDI. Heated front seats and steering wheel. 25A fuse in left side dash fuse panel blows and takes out power to both front seat heaters and heated wheel. Replace fuse, wheel and passenger heaters work fine, circuit blows fuse if drivers seat heater is turned on. Replaced the heating element in the drivers seat (it showed a short when tested) yet same condition exists. Can someone help? Where are the relays? Any other ideass?

Bob

Comments

Check the wire from the seat module to the seat. Maybe unplut the heating element and see if the fuse still blown. If it does you know it is the wire which has a short. Check the connector too, maybe the short it right there.

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.