Hi I have a mercedes benz clk240 .after changing the sparkplugs the car now periodically hesitates to pull away from stand start in drive ,and has nearly stalled when approaching a junction there are no codes coming up on the reader ,don't undstand what I've done as before it was driving sweet no issues. thanks

Comments

Try a different read as there may be pending codes that you may not be seeing. Also based on the work you did it is possible that an intake vacuum hose is loose or was disconnected during the work. Take the engine cover off and inspect your work and the top of the engine.

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.