Good day,

I trust you are well. I am experiencing vibration in the vehicle when accelerating at round about 55km/h to 60km/h and then it disappears completely. No issues on deceleration. 

What can be the problem? Please advice. 

Regards

Ps: "Can it be the engine or gearbox mountings?"

Comments

It is felled on both the driver and passenger side of the vehicles center console when leg is rested on it. 

 

The most common issue causing vibrations at about 60 mph is wheels or tires that are out of balance. Have you tried to do wheel rotation and balance yet? 

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.