2008 mercedes SL 550 AMG. I replaced my Key remote (not a certified dealer) and the keyless start does not work but the ignition start does work. I also noticed that the radio will randomly turn off with a "system not available" message on the radio screen. It turns on when the radio on/off button is pressed but will shut down again in about 1 min. Also the windshield wipers shut off in the middle of the windshield. Before I got the new key, the radio would periodically shut off but the wipers worked fine. I hear a very faint ticking, like a clock when the problems occur. Any advice?

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.