Having recently bought a lovely low miles S500 (2004) I notice that the number plate lights are on permanently. The elderly previous owner said the car had a new battery, which is probably why the original battery kept going flat because he rarely used it of late 

When I checked the spec it is supposed the have Keyless Go yet neither does it work nor are there any messages. It is as if the feature is not installed. 

No fuses are blown under the seat (although the layout looks completely different to the chart) and as far as I can tell everything else is working and it drives great.

 

Any ideas please ? I was thinking that there must be a connection between both issues - a control module ir common short ?

 

Help !!!

 

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.