I have a Mercedes E550 w212 2009 and I bought a 10 inch screen system Android and worked all the functions but there is no sound and when the factory screen is also not sound

It is also proven to install fiber optic

 

Comments

It's because the car uses fiber optic for the sound. You will have to bypass the stock amplifer and find a way to connect the Android HU to the speakers.

But when you restart the factory screen too, the sound does not come back even on the oem screen!!!

The reason why the sound is not working is becasue either the fiber optic cable is damaged or one of the systems is down. It could be the amplifier, head unit, CD changer etc.

The other possibility is that there is a fault code on the COMMAND module that was stored and now the system needs to be reset.

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.