I’m trying to replace the front signal light. I got the bulb and took out the old bulb and put it back in. When I tried the turn signal, it didn’t work. So I tried switching the other signal turning holder from the right side to the left side to see if it was something else. It’s still not working. How do I get it back on and working with the new bulb?

Comments

There is a chance the SAM module may be defective.

As first step I would check the fuses.

Have you done that?

I've got exactly the same issue including headlights being on all the time, fuel level reading zero and remote locking not working unless you're very close to the car.
I've checked fuses everywhere but there seems to be nothing obvious. Which SAM unit would this be linked to?

My guess is that it is the front SAM module. But that's only a best guess. You need to read the codes to be certain.

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.