Hello. Multiple misfires. Started happening while in idol. Runs fine at 2000+ rpms. Replaced plugs. Tested coil packs, power plugs, fuel pressure good at the rail, cleaned maf, will not run at all with it disconnected. Seems to be an air/ fuel combo. Smells rich. When idoling it misfires and the engine shakes, wants to stall. Not sure what else to check. Codes pulled p0300, cylinder 4,5,6. Thanks for any help. 

Comments

Change the mass air flow sensor. Cleaning does not work most of the time. 

Let us know if you still have the same problem.

 

Mbfanatic thanks for your response. Is there anyway to test it without replacing? 

Brand new Bosch maf. Unfortunately same result. Any other ideas? I’m at a stand still. 

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Disclaimer: Youcanic has made every effort to assure the accuracy of the information on this page. Neither Youcanic nor its affiliates assume responsibility for any loss or damage due to any errors, omissions, lack of information. You agree to hold Youcanic free from any liability arising out of the use of any information contained within. All pictures and references to trademarks and car names are for reference only and do not imply an association with the manufacturer. Consult your owner's manual or authorized factory manuals when performing repair procedures. By entering this site, you agree to our Terms & Conditions and Privacy Polity.