• Thursday, October 17, 2019

Joe's 2005 Mercedes C240

JoeJoe

2005 C240 - 215000 Miles

Went driving on Interstate about 30 mph, floored it to get into traffic and it went into limp mode. 

Replaced conductor plate

Read More

  • Thursday, October 31, 2019

Mercedes C240 Still in Limp Mode after Several Repairs

JoeJoe

For those who haven't been following; listed below is the history. I took this car to the dealer today and they ran the Star Diagnostics.

Read More

  • Thursday, October 24, 2019

2005 Mercedes C240 Star Diagnostics Limp Mode

JoeJoe

Made an appointment with the dealer to do the Star Diagnostics on my C240 in limp mode. Told him I had already changed the conductor plate, 13 prong adapter and solenoids.

Read More

  • Saturday, October 19, 2019

Need Help With C240 Limp Mode after several repairs

JoeJoe

I can't seem to find the problem. Not sure what to look at next.

Read More

  • Wednesday, October 16, 2019

Mercedes C240 Still in Limp Mode after Several Repairs

JoeJoe

Recap/ installed new conductor plate and 13 prong sleeve in transmission/oil level is good and no signs of coolant contamination. Checked tcu connection under passenger floorboard.

Read More

  • Tuesday, October 8, 2019

C240 Limp Mode Transmission Solenoid

JoeJoe

Hello again folks. Still working on getting this thing going.

Read More

  • Sunday, September 8, 2019

Mercedes 2005 C240 Stuck in 2nd gear

JoeJoe

I have a C240 Mercedes with 220k miles. I had the Drive in S (sport mode). I was putting along on a busy interstate and floored it to change lanes.

Read More